Ritt i første halvår

21/4 FOCC Bånn Gass (76 km fellesstart)
Jeg starta i pulje 1 og holdt følge til Strandbakken på sisterunden da jeg var tom og måtte slippe.

26/4 Bukkene Bruse (87 km fellesstart landevei)

Nydelig dag med flott vær noe som dessverre også betød kraftig bjørkepollenspredning og redusert form. Verste stigning i dette rittet kommer allerede etter en drøy mil, og det ble alt for tungt å holde følge med teten i pulje 1. Jeg måtte bare kjøre bakken i eget tempo, og da vi var over var vi en liten gruppe på 3 stykker. Vi tok etterhvert igjen noen flere og ble til slutt en gruppe på 8 stykker.
Jeg merka at jeg var en av de sterkeste i denne gruppen og tok mer enn min del av føringene. En snau mil fra mål støta en kar fra Lund Ck, og etter et par sekunder betenkningstid gikk jeg etter. En til kom seg også opp og da var vi en 3-manns gruppe som kjørte fortere enn den større gruppa da det nå ble en jevnere fordeling på drajobben. Et mislykka forsøk på langspurt like før mål, men ble nummer 2 av oss tre.
Sluttiden ble 2:22:36 og langt bak vinnertiden på 2:08:46, men gøy å støte fra 8-er gruppen på slutten (som vi slo med et drøyt minutt).

30/4 Bedriftsritt “Songdalen touring” (45 km fellesstart landevei) 
Jeg starta i pulje 2 og med over 25 påmeldte ble puja delt i to slik at vi var 14 som starten i min gruppe. Til tross for at tempoet ikke var alt for høyt mista vi halve gjengen tidlig i første stigning, og vi ble da kun 7 stykker som kjørte sammen resten av runden, og vi ble slått av den andre pulje 2 gruppa.

14/5 Bedriftsritt: Hardhausen (71 km landevei fellesstart)
Starta i pulje 2, men tung dag med tunge bein, og jeg måtte slippe tidlig i stigningen etter 3 mil selv om pulsen ikke var høyere enn sone 3.

18/5 Garborgriket rundt, 82 km terrengritt
Pungtering, ødelagt CO2-pumpe, lang leting etter luft, og et fall på siste mila bare for å gjøre det komplett.

24/5 CLST Kristiansand-Hovden, 210 km lagtempo landevei
Fikk det tungt i Byklekleiva, men sleit meg med teten i KCK Flytoget på 5:44:44 (20 av 38 startende på laget som holdt helt inn).

4/6 Bedriftsritt: Indre bygder (68 km fellesstart landevei)
Endelig overskudd og friske bein 🙂 . Starta i pulje 2, og var blant de som bidro mest i front samtidig som jeg var i front over alle bakker. I spurten var jeg litt usikker på hvor mål var og tråkka til når jeg så “Grovane”-skiltet. Det viste seg å fortsatt være et stykke til streken, så da jeg begynte å gå tom kom Kenneth sigende forbi. Jeg ble nummer 2 eller 3 i spurten.

15/6 Birkenesrunden (91 km fellesstart landevei)
Jeg starta i pulje 1, og denne gangen satt jeg greit med hele veien. Det gikk rolig på flatene og det var hele tiden små brudd på kontrollert avstand fra feltet. Da vi var over siste stigning (på Mykland) var jeg også fremme i et lite brudd. På siste mila følte jeg meg relativt sterk og var fremme i et brudd, som ble kjørt inn. Jeg prøvde å manøvrere meg fremover i spurten, men ble stengt inne og trillet inn med feltet.
På grunn av det rolige tempoet på flatene fikk vi dårligere tid enn pulje 2.

17/6 Trioen (35,5 km 3-manns lagtempo)
3 manns lagtempo på Dølemo sammen med Kenneth og Pål fra Flekkerøya CK. 49:59,4 og 4. plass totalt bak Grimstads juniorlag, Dølemo 1 og ACC 1.

18/6 Bedriftsritt: Ålefjærrunden (28 km fellesstart)
I dette rittet startet alle samtidig, ingen gruppeinndeling.
Jeg fikk luke over toppen , kjørte det inn igjen, men fikk så krampe i leggen og måtte bare slippe.

 

This entry was posted in Ritt 2014. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *